DeMeijerij • Didam • Contact

Over mij

Beste lezer,

Wat leuk dat u mijn website DeMeijerij bezoekt, dank u wel!

De reden dat ik met de verhuur van Sarah’s, Abraham’s, borden en accessoires ben gestart is omdat een vriendin van mij in 2017 Sarah werd en ik niet de beschikking had over een leuke Sarahpop. Ik heb een mooie paspop gekocht en deze origineel aangekleed, want mijn vriendin is niet standaard een ouwe dame, maar een hip geklede (inmiddels) vijftiger die volop in het leven staat. De pop moest er dan ook zo uitzien en dat is gelukt. Ik heb er plezier in om een pop origineel aan te kleden, dus ik dacht ik ga meer poppen kopen en ga ze verhuren. Zo is mijn verzameling inmiddels uitgegroeid tot 18 poppen! Het is niet alleen bij poppen gebleven, want ik heb inmiddels ook een mooie collectie borden voor in de tuin.

Alle Sarah’s en Abrahams zijn levensgroot en aangekleed in een eigen stijl. Ze hebben prachtige maskers (de meeste zijn van latex of rubber) en zien er daardoor levensecht uit. De één vol humor en de ander weer een tikkie serieus. De één met een rollator, de ander juist in een sportieve outfit, enzovoort. Er is volop keuze. Er zijn staande én zittende etalagepoppen, maar ook slappe poppen. U kunt ook een staande paspop of een slappe pop huren die uzelf aankleedt.

De tuinborden zijn voorzien van een stevige grondpaal met punt die u gemakkelijk in de grond kunt plaatsen. Eventueel kan er een grondboor worden gehuurd. Er is een ophangsysteem aan het bord en de paal gemaakt, waardoor ze eenvoudig te splitsen en dus te vervoeren zijn.

Snuffel maar eens rond op mijn website en wellicht vindt u wat u zoekt.

Wanneer u een pop en/of bord naar keuze vindt, kunt u deze direct via deze website reserveren. U ontvangt dan een bevestigingsmail.

Mocht u nog vragen hebben, dan kun u mij uiteraard altijd mailen.

Veel kijkplezier!

Feestelijke groet,


DeMeijerij
Claudia Meijer
(Geboren in 1967, dus ook ik heb me vreugdevol mogen aansluiten bij de club van 50-jarigen :-).